- Ethereum

(210) Ethereum, harde vorken en andere dingen

Video is ready, Click Here to View ×


Deze maand staan 3 hard forks gepland voor Ethereum, waarvan Constantinopel de lang verwachte en meest significante is. Het is te verwachten dat dit zijn weerslag gaat hebben op het prijsverloop van Ethereum. Daarnaast ook aandacht voor de kritiek van Tuur Demeester op Ethereum, de nieuwe ledger nano, terugblik proof of keys en een aantal andere korte items.

Mijn video’s zijn ook te zien op: https://bit.tube/meestercrypto

podcast Tuur Demeester:…

19 thoughts on “(210) Ethereum, harde vorken en andere dingen

 1. op nano s kunnen meer dan drie coin opdat weet jij toch mr crypto , je kan maar drie apps tegelijk tijd op je display van je nano s . en op de nano x meschien 10 daarom die x denk ik .

 2. dag meester crypto,
  ik ben een trouwe volger van je kanaal en al lange tijd actief in de crypto ( een 2 jaar en half).
  ik heb dan ook met volle overtuiging gekeken naar de docu. Hidden Secrets Of Money 4.Die ik heel interessant vond en daarom ook 7 en 8 bekeek.
  MAAR toen ik in aflevering 8 hoorde over Hashgraph begon ik toch een koude tilling over mijn rug te krijgen ( zeg maar gerust een ijsblok). Kan jij een video maken over Hashgraph in het nederlands ( die ik nog nergens vond ) en uitleggen wat u er van vind .Is dit de toekomst en is blockchain al achterhaald ???

 3. Toen ik vorig jaar begon, wist ik niks… ik ben de meester gaan volgen en heb nu steeds een beter beeld hoe de vork in de steel zit… Als ik zo doorga transformeer ik zelfs in een Rothschild!

 4. Ik vind je video’s heerlijk om naar te kijken, duidelijk en entertainend! Ik kan ook maar 3/4 apps op nano s kwijt, dan weer uninstall en install nummer 5 etc…

 5. MrC, zou je aub uit kunnen leggen wat er nu precies gebeurt met mijn ETh in een geval als dit? Heb ik na de eerste 2 forks nog steeds ETh EN die 11januari coin EN die 12 januari coin? En na die Constantinople? Wat heb ik dan (nog)? Nog steeds EN ETH EN die 2 nieuwe coins EN nog iets? Geen idee wat ik zal zien verschijnen. Daarnaast staat mijn ETH op Bittrex en die schijnt de forks niet te ondersteunen. Wat moet ik dus concreet doen of moet moet ik per sé niet doen? Iemand die mij wil helpen svp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *